Referanser

Vi er kjempeglade for et fantastisk samarbeid med Arild gjennom mange år med dansedager for elevene på Brandbu ungdomsskole. Han har vært helt enestående, og har en unik evne til å lære bort dans til ungdommene. Vi ser fram til å jobbe sammen med Arild i mange år fremover!

— Bente Granåsen, Brandbu Ungdomsskole

Tam Tam har brukt Arild Lekanger som line dance instruktør og stemningsskaper ved flere arrangementer og country-konserter. Han er svært profesjonell og dyktig. Det er alltid god stemning på dansegulvet under Arilds kyndige veiledning og han motiverer mange til å bli med ut på gulvet. Anbefales på det varmeste!

— Kari Meyer, Tam Tam Music, Promo og Management

Har du ikke prøvd WCS ennå, så må du bli med her. Arild Lekanger er en super instruktør og danser. Han er veldig god på å lære bort, motivere og finner alltid noe positivt å si så du føler deg vel på dansegulvet.

— May Vonheim, Moss Swingklubb

Jeg har hatt gleden av å delta på flere av Arilds dansekurs, og anbefaler kursene på det varmeste for både nybegynnere og viderekommende.
Arild formidler smittende danseglede. Arild er en perfeksjonist med øye for detaljer, evner å gi masse feesback uten å tråkke på noens ømme tær.
Arild er en erfaren instruktør med en fantastisk evne til å møte andre dansere akkurat der de er.

Det er gøy på Arild sine kurs. Alltid god å avslappet stemning. Alle føler seg velkommen og blir sett. Man føler seg som en dansende familie, masse humor og glede.
Arilds livsvisdom gir gode vibber til kursene og gir dansen en fin ramme.

— Marianne Skaret

Arild Lekanger har en egen evne til å se min styrke og hva jeg må utvikle for å komme videre. På sin rolige og imøtekommende måte jobber han for at alle skal få sine egne drypp av mestringsopplevelser. I hans timer og danseundervisning er det humør og glede. Jeg føler meg sett og inkludert og det er alltid hyggelig.

— Kristian Fredheim, elev